Hosting & domeinnaam

Hosting & Domeinnaam bij Opvallend GenoegBetrouwbare hosting

Wij regelen bij een verhuizing alles zonder extra kosten, om u te ontlasten.

Naast het draaiend houden van uw website, verzorgen wij snelle & goede service bij eventuele problemen met uw website. Zo worden er dagelijks back-ups gemaakt en deze kunnen wij dezelfde dag nog terugplaatsen, indien er een fout is gemaakt.

Meer informatie? Laat uw gegevens vrijblijvend achter via onze contact pagina.

We verhuizen nu gratis uw website! *

Wat is hosting van uw website?

Hosting is het afnemen van webruimte op het internet. Hier wordt door ons uw website op geplaatst, zodat uw website bereikbaar is via uw domeinnaam.

Hosting kan technisch gezien erg complex zijn en daarom verzorgen wij dit graag voor u, zodat uw website gewoon draait zoals zou moeten.

Neem direct contact met ons op: info@opvallendgenoeg.nl of bel 0224 74 5001 en ontvang vandaag nog een offerte op maat.

Domeinnaam

U wilt een eigen website en/of email-adres? Dan begint u met de aanduiding voor een internetadres; de domeinnaam. Een domeinnaam verwijst naar een locatie waar deze website is geplaatst. Een domeinnaam is altijd uniek. Wij kunnen uw domeinnaam registreren zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

De kosten van een domeinnaam zijn per land of locatie afhankelijk. Zo betaald u minder voor een domeinnaam in Nederland (.nl) dan bijvoorbeeld in België of in een ander land (.be, .com etc)

Voor het registreren kunt u zeker bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat alles wat nodig is geregeld wordt bij het registreren van een domeinnaam.

Meer informatie? Laat uw gegevens vrijblijvend achter via onze contact pagina.

* Alleen bij standaard open-source CMS systemen (zoals o.a. Wordpress, Joomla, Prestashop en CMSMS) die voorzien zijn van de laatste updates.

Wat kunt u bij ons verwachten?
  • Gratis gehele verhuizing (bij bestaande website)
  • Betrouwbare hosting
  • Onbeperkt aantal email-adressen
  • Snelle & goede service
  • Dagelijkse back-up
  • Zelfde dag nog reactie en/of actie