Hosting & domeinnaam

Betrouwbare hosting

Wij regelen bij een verhuizing alles, van uw website tot eventueel uw email, zonder dat uw klanten hier hinder van ondervinden.

Naast het draaiend houden van uw website, verzorgen wij snelle & goede service bij eventuele problemen met uw website. Zo worden er dagelijks back-ups gemaakt en deze kunnen wij dezelfde dag nog terugplaatsen, indien er een fout is gemaakt.

Meer informatie? Laat uw gegevens vrijblijvend achter via onze contact pagina.

Hosting is het afnemen van webruimte op het internet. Hier wordt door ons uw website op geplaatst, zodat uw website bereikbaar is via uw domeinnaam.

Hosting kan technisch gezien erg complex zijn en daarom verzorgen wij dit graag voor u, zodat uw website gewoon draait zoals zou moeten.

Neem direct contact met ons op: info@opvallendgenoeg.nl of bel 0224 74 5001 en ontvang vandaag nog een offerte op maat.

U wilt een eigen website en/of email-adres? Dan begint u met de aanduiding voor een internetadres; de domeinnaam. Een domeinnaam verwijst naar een locatie waar deze website is geplaatst. Een domeinnaam is altijd uniek. Wij kunnen uw domeinnaam registreren zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

De kosten van een domeinnaam zijn per land of locatie afhankelijk. Zo betaald u minder voor een domeinnaam in Nederland (.nl) dan bijvoorbeeld in België of in een ander land (.be, .com etc)

Voor het registreren kunt u zeker bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat alles wat nodig is geregeld wordt bij het registreren van een domeinnaam.

Meer informatie? Laat uw gegevens vrijblijvend achter via onze contact pagina.

Wat kunt u bij ons verwachten?

Dagelijkse back-up

Wij maken elke nacht een back-up en als het nodig mocht zijn, dan plaatsen wij binnen 1 werkdag een back-up terug om eventuele fouten te verhelpen.

SSL

Browsers vereisen tegenwoordig een veilig gemarkeerde website. Al onze websites/webshops worden geleverd met SSL certificaat.

E-mail

Om gebruik te maken van email bij uw website leveren wij een (IMAP) email omgeving. Dit is overigens niet verplicht, maar slechts een optie om af te nemen.

Domeinnaam

Wij bieden vrijwel alle domein extensies. De prijs is afhankelijk van de gekozen domein extensie. Check hieronder direct of uw domeinnaam nog beschikbaar is: