Updates & onderhoud

Updates & onderhoud aan websites & webshops

Het is van belang dat uw website of webshop altijd voorzien is van updates & onderhoud en mee gaat met de laatste technische ontwikkelingen in de markt. Opvallend Genoeg zorgt standaard voor deze updates, indien de website bij Opvallend Genoeg gehost is.

Is uw website niet up-to date? Dan vormt uw website een veiligheidsrisico om gehackt te worden, wat kan resulteren in een blokkade, een spam waterval of in ieder geval een resultaat waar u niet blij van wordt.

Open Source systemen (zoals WordPress) zijn tot aan de code toegankelijk voor iedereen en dus ook in te zien door hackers. WordPress en zijn plugins komen regelmatig met updates om bij een eventueel lek, direct te reageren en met een nieuwe versie uit te komen.

Updates & onderhoud zeer belangrijk

Wanneer uw website op onze server staat, regelt Opvallend Genoeg deze updates voor u zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wanneer u of een andere partij zelf de hosting in beheer heeft, dan zijn wij na oplevering niet verantwoordelijk voor de werking en snelheid van de website. Dit is een regel die wij altijd aangeven en helaas ook niet kunnen voorkomen wanneer de website ergens anders (waar wij geen toegang tot hebben) wordt gehost.

Updates & onderhoud

Meer weten over updates & onderhoud?