Website laten maken Schagen

Wilt u een website of webshop laten maken in de omgeving Schagen? Wij verzorgen voor elke branche websites en webshops met een unieke, gebruiksvriendelijke en eigen stijl. Of het nu om een website gaat met een CMS, contactformulier, nieuwsbriefmodule of een gastenboek, wij kunnen het op maat leveren.

Naast uitgebreide websites realiseren wij ook webshops. Met het systeem erachter kunt u uw producten zelf toevoegen, wijzigen en verwijderen. Extra opties als tijdelijke acties, kortingen, klantenbeheer en voorraadbeheer bouwen wij er standaard in.

Website laten maken Schagen (of omgeving)

We hebben al veel klanten geholpen met een website in of rondom Schagen, maar ook verderop in het land weten klanten ons te vinden. Het maakt dus eigenlijk niet waar u vandaan komt.

Bekijk hieronder voorbeelden van de door ons ontwikkelde websites & webshops.

Hosting & domeinnaam

Voor al onze klanten waarvan de website of webshop op een van onze servers draait, regelen wij de hosting. We geven de voorkeur om de hosting door ons te laten beheren, om zodoende updates & onderhoud te kunnen garanderen.

Het is overigens niet verplicht de hosting bij ons af te nemen, maar u moet er dan rekening mee houden dat de support na oplevering beperkingen kan hebben en dat wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor een niet onderhouden website of een trage website.

We zijn bekend met de volgende systemen of programmering:

Website laten maken Schagen